Success! Het product is toegevoegd aan je vaste bestellijst.

Daura Damm

1 Producten beschikbaar

Daura is het resultaat van een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, uitgevoerd door meesterbrouwers van Damm en de Gluten Unit van de Spaanse onderzoeksdient (CSIC). Met behulp van een van de meest geavanceerde technologieën is het ze gelukt om een biertje te maken met dezelfde eigenschappen als gewoon bier, maar dan met een garandeert glutengehalte onder 3ppm.

Met Daura kunnen coeliakie patiënten genieten van de smaak van echt bier, want het bevat hetzelfde ingrediënt als gewoon bier: gerstemout - maar dan glutenvrij. Sinds de introductie in 2006 wordt Daura keer op keer erkend als het beste glutenvrije bier ter wereld, getuige de vele gewonnen internationaal erkende prijzen.

Daura is een pilsener met een alcoholpercentage van 5,4%. Daura Märzen is een dubbelmalt bier met een alcoholpercentage van 7,2%. Daura Märzen heeft een sterke body en is vol & intens van smaak.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »