Daura Damm Gluten free Lager Bier(5,4% alcohol) - 6x 4x 330ml - Glas

Daura is het resultaat van een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, uitgevoerd door meesterbrouwers van Damm en de Gluten Unit van de Spaanse onderzoeksdienst (CSIC).

Merk:
Daura Damm
Artikelcode:
1570
EAN:
8410793 262837

Productomschrijving

Daura is het resultaat van een lang proces van onderzoek en ontwikkeling, uitgevoerd door meesterbrouwers van Damm en de Gluten Unit van de Spaanse onderzoeksdienst (CSIC). Met behulp van een van de meest geavanceerde technologieën is het ze gelukt om een biertje te maken met dezelfde eigenschappen als gewoon bier, maar dan met een gegarandeerd glutengehalte onder 3ppm. Met Daura kunnen coeliakie patiënten genieten van de smaak van echt bier. Het bevat hetzelfde ingrediënt als gewoon bier - gerstemout - maar dan glutenvrij. Sinds de introductie in 2006 wordt Daura erkend als het beste glutenvrije bier ter wereld, getuige de vele gewonnen internationaal erkende prijzen. Daura is een pilsener met een alcoholpercentage van 5,4%. Daura Märzen is een dubbelmalt bier met een alcoholpercentage van 7,2%. Daura Märzen heeft een sterke body en is vol & intens van smaak.

Daura Damm is verkrijgbaar in 330ml (glas).

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »