"Bon Chance" broodchips zijn gemaakt van het beste Litouws roggebrood: Gepresenteerd in een aantrekkelijke vorm, gebakken op een speciale manier, gesneden in dunne plakjes, gefrituurd en gekruid met 7 verschillende mixen van kruiden.
JSC "Gudobelė" werd opgericht in 1994 en behoort vandaag tot de top 5 van grootste bakkerijen in Litouwen. Ze volgen oude tradities in het bakken van authentiek, natuurlijk en vers brood en brood chips. In 2011 zijn ze begonnen met de productie van een volledig nieuw product - broodchips genaamd "Bon Chance".
"Bon Chance" broodchips zijn gemaakt van het beste Litouws roggebrood: Gepresenteerd in een aantrekkelijke vorm, gebakken op een speciale manier, gesneden in dunne plakjes, gefrituurd en gekruid met 7 verschillende mixen van kruiden, verpakt in beschermende atmosfeer.
Bon Chance is verkrijgbaar in de smaken Cheese & Garlic, Garlic, Garlic Dark, Sour Cream & Onion, Salami, Sour Cream & Spring Onion en Mustard & Honey.